Latest News

2020/12:
Merry Christmas and Happy 2021

Miksture Expeditions have a new sister-company Sovietistan Travel. Cultural and active round-trips in Central Asia, Russia and western China. Pls contact: info@miksture.com or mic@miksture.com (specific requests and questions)

New website is under construction for both Miksture and for Sovietistan Travel.

Meanwhile information is also available in Facebook at (Michael Westerbjerg Andersen) or Miksture. Pls feel free and welcome!

- November 2020: 450+ Ibex, 250+ Argali (Marco Polo Sheep) and ONE Snow Leopard sighting on our expedition.

Next departure March and November 2021 (seats available). Pls contact Miksture

Miksture now encompass ALL the Central Asian countries, with Turkmenistan and Tadzhikistan as the latest destinations.

ORNITHOLOGICAL: KYRGYZSTAN For the visiting birdwatcher in Kyrgyzstan there is now three tours available: 1-day, 4-days and 7-days. These tours are made to give the best possible birding the time available. We are sure these tours will fill a long-time needed gap for the ornithologically interested visitor. Descriptions and programs available under the section: Ornithological customized-tours.

INDIVIDUEL: Rundrejse til USBEKISTANS Silkevejsbyer og landskaber med lokalguide

2011/01/01 - 2011/12/12:

USBEKISTANS Silkevejsbyer og landskaber

Miksture: INDIVIDUEL RUNDREJSE med lokalguide

Usbekistan er i lighed med Kasakhstan det mest imødekommende og sikre rejseland i den kulturelle smeltedigel som Centralasien udgør med komfortable hoteller og køretøjer, en venlig og imødekommende befolkning med mange nationaliteter, heriblandt turkmenere, usbekere, kirgisere, russere og kasakker. Landet er også Centralasiens vestlige startpunkt ved det Kaspiske Havs strande og strækker sig fra Europas grænser til det vestlige Kina gennem Kyzul-Kum ørkenen og det nordlige Himalaya. Det er det klassiske Transoxiana som rummer de berømte karavanebyer Samarkand, Bukhara, Khiva og mægtige Tasjkent som ligger som perler på den gamle Silkevej og beriger den rejsende med masser af syns- og sanseindtryk. Det var her Alexander den Store, Djenghis Khan og Timur Lenks riger opstod, funklede og brast. Her er eksotisk duftende basarer, markeder, boder hvor man kan købe smukt kunsthåndværk til priser der kan forhandles til en gensidig tilfredshed.

Dette er også en rejse til de ”klassiske” Silkevejsby-seværdigheder i Usbekistan, og giver den rejsende en gennemført og grundig oplevelse af de mytiske byer, hvor eventyret stadig lever. Vi begynder rundrejsen i Usbekistans hovedstad Tasjkent. Herfra flyves til Khiva og kører gennem Kyzul-Kum ørkenen til oasebyen Bukhara. Videre til Timur Lenks fødeby Shakhrisabz for at havne i Samarkand med de magisk smukke azurblå kupler, minareter og enestående bygningsværker. Retur i Tasjkent går rejsen hjemad med et godt og fornuftigt flyselskab.

Gruppen ledsages undervejs i Usbekistan af lokalguide (og her kan vælges mellem: engelsktalende, tysktalende, fransktalende eller spankstalende).

Dette er en gedigen Usbekistan rejse i højeste kvalitet, en fair pris (bl.a. har vi i modsætning til andre selskaber inkluderet helpension, bedre hoteller end gennemsnittet og det til en pris der er adskillige tusinde kroner billigere) og sikker gennemførsel.
Rejsen hvor alt er arrangeret hjemmefra og skræddersyet Jeres ønsker og afrejsedato. Dette er en fleksibel, sikker og fri måde at rejse på – oftest også den billigste!

Afrejse: Daglig (mest populært marts til ultimo oktober). Afrejse fra København – programmet begynder i Tasjkent.

AFREJSETIDSPUNKT: I princippet hele året, men tidlig forår og efterår, dvs. medio marts – medio maj & september til udgangen af oktober, er sædvanligvis det mest populære og komfortable rejsetidspunkt. MEN vi anbefaler bestemt også ydertidspunkter som februar og november (der er færre turister, og hele atmosfæren er langt mere afslappet) – et personligt favorittidspunkt (Michael) er vinteren: Her er lyset krystalklart, luften frisk (om end periodisk kold) men det er en dejlig årstid, og der bliver aldrig så pinekoldt som her i Kirgisien.

Varighed: 11 dage

Prisen for arrangementet afhænger af deltagerantallet. I princippet er det ikke urimeligt at rejse alene, men selvfølgelig er det billigere desto flere der rejser sammen. MEN som sagt, er det bestemt ikke urimeligt dyrt at booke en Usbekistan-rejse hos Miksture – og du/I er velkomne til at indehnte et tilbud. Ved tilmelding informeres nærmere vedrørende visum & Praktiske detaljer.

Vi er billigere end tilsvarende(og ofte ringere produkter) på markedet. Centralasien er vores specialitet, og vi har arbejdet hernede i mere end fjorten år!

Fly København – Tasjkent på økonomiklasse inkl. skatter & afgifter. Miksture er gerne behjælpelig med at erhverve en flybillet. Vi anbefaler først og fremmest Turkish Airlines, men der er alternativer som er lidt billigere og lidt ringere. Ønskes specialmad på flyet skal det bestilles sammen med rejsen Al guidning v. lokal guide

Priserne inkluderer: Lokal engelsk (eller tysk, fransk eller spansk) guide ● Praktiske informationer ● Indenrigsfly: Tasjkent - Urgench ● Øvrige lokaltransport i følge program ● Samtlige overnatninger i Usbekistan på komfortable turistklasse hoteller i dobbeltværelse ● Helpension (eller hvad der ønskes) under opholdet i Usbekistan● Diverse tilladelser og entreer ifølge program ● Diverse omkostninger i forbindelse med udsendelse af materiale samt gebyr til Miksture ● Invitation og visum-support inden afrejse til Usbekistan.

Prisen inkluderer IKKE: Drikkevarer ved restaurantbesøg ● Personlige udgifter (evt. ekstra arrangementer) ● Provinstilslutning i Danmark eller fra udlandet ● Drikkepenge til lokale chauffører og guider ● Rejseforsikring (obligatorisk) ● Evt. tillægsforsikringer ● Evt. tillægsarrangementer ● Lommepenge ● Visum til Usbekistan ● Fototilladelser - ikke en formue, men en usbekisk besynderlighed som samtidig også er et tilskud til bevarelse og reparation af de Usbekiske Silkevejsperler…

Tilmelding

Du bliver i nødvendigt omfang forsynet med informationer af praktisk relevans inden afrejse. Vi har udarbejdet en omfattende Praktiske Rejstips til Usbekistan, som svarer på stort set alle spørgsmål. Denne mailes naturligvis til rejsende. Har du spørgsmål eller behov for yderligere information, er du velkommen til at kontakte mig

Velkommen - Booking er åben!

Miksture v. Michael Westerbjerg Andersen

Mail: info@miksture.com

See description here.